Suomisport

Suomisport on Olympiakomitean tuottama, urheiluyhteisön oma, laajeneva digipalvelu

Suomisport tarjoaa tällä hetkellä kilpailulisenssit, vakuutukset, seurajäsenyydet ja monipuoliset tapahtumat. Suomisporttia kehitetään päivittäin liikkujien ja yhteisön tarpeisiin. Mukana Suomisportissa on jo 65 lajiliittoa, tarjolla 130 lajin palvelut sekä 250 000 käyttäjää. Suomisportin avulla voit hallita omia ja lastesi liikkujatietoja nopeasti ja helposti. Kehitteillä olevat Suomisport-seurapalvelut tuovat mukanaan lisää helpotusta omaan sporttiarjen hallintaan.

Lataa, kokeile ja anna palautetta!

Sovellus tarjoaa:

Sporttilisenssit ja -vakuutukset:
Sovelluksen kautta voit ostaa lisenssejä ja vakuutuksia kymmenien Olympiakomitean alaisuudessa toimivien lajiliittojen kilpailu- ja harrastustoimintaan. Sekä kuluvan, että aiempien kausien lisenssit ja vakuutukset ovat selailtavissa maksukuitteineen. Niiden avulla voit esimerkiksi osoittaa lisenssin voimassaolon kilpailutilanteessa.

Sporttitapahtumat:
Lukuisten lajiliittojen sekä seurojen järjestämät sporttitapahtumat nyt samassa paikassa! Omat sporttitapahtumasi kootusti yhdessä paikassa - näet tulevat tapahtumat sekä osallistumishistoriasi ja voit etsiä itsellesi sopivia tapahtumia sovelluksen avulla.

Sporttihistoria ja meriitit:
Aikaisempien vuosien lisenssit ja lajiliittojen sinulle myöntämät meriitit nähtävilläsi.

Profiili ja asetukset:
Sovelluksen avulla voit hallinnoida sekä omia, että lapsesi tietoja Suomisportissa. Voit hoitaa lapsesi puolesta lisenssien oston, tapahtumiin ilmoittautumisen, sekä muut sporttiasiat.

Seurajäsenyydet:
Suomisporti verkkopalvelun kautta hankitut seurajäsenyydet näkyvät omassa profiilissasi.

Tulossa pian:

Seurajäsenyydet ja muut seuratoiminnallisuudet:
Seurajäsenyydet ja muut tärkeät seuraliikuntaan liittyvät toiminnot, kuten harjoitteluryhmiin ilmoittautumiset ja harjoitusmaksut pian laajasti Suomisportissa.

Edut:
Lajiliittosi (lisenssin kautta) tai seurasi yhteistyökumppaniden tarjoamat edut kootusti samassa paikassa.

Lue lisää Suomisportista: www.suomisport.fi

Improve nominee information