DNA turva

DNA Turvapaketilla suojaat laitteesi viruksia, haittaohjelmia ja muita internetin vaaroja vastaan. Voit surffaila, shoppailla ja käyttää verkkopankkia huoletta, missä ikinä liikutkin.

Turvapaketin perhesääntöjen avulla voit tarvittaessa rajoittaa lasten laitteiden käyttöä asettamalla ruutuaikaa tai estät haitallisille sivustoille pääsyn. Pakettiin sisältyy myös kätevä Etsi -toiminne, jonka avulla voit paikantaa kätevästi kadonneen
puhelimen.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Virusten torjunta

Suojaa yksityisyytesi ja varmistaa tietoturvan tarkistamalla kaikki tiedostot ja sovellukset automaattisesti

Selaus ja verkkopankkisuojus

Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi. Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankki­sivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Varkauden esto -ja paikannusominaisuudet

Finder-toiminnolla voit tarkistaa puhelimesi sijainnin. Voit myös lukita kadonneen laitteen tai pyyhkiä siitä tiedot niin, etteivät muut pääse käsiksi henkilö­kohtaisiin tiedostoihisi, kuten valokuviin ja sähköposti­viesteihin

Perhesäännöt

Voit varmistaa lastesi Internetin käytön turvallisuuden rajoittamalla lasten ruutuaikaa ja estämällä haitallisen sisällön.

Tämä sovellus käyttää laitteen pääkäyttäjäoikeuksia. Tässä sovelluksessa on helppokäyttöpalveluja.

DNA Oyj käyttää vastaavia oikeuksia loppukäyttäjän aktivoimalla luvalla. Helppokäyttöpalveluja käytetään käytönvalvonnassa erityisesti seuraaviin toimintoihin:
Lasten suojaaminen haitalliselta sisällöltä
Lasten laitteen ja sovellusten käytön rajoittaminen

Tietosuojakäytäntö

DNA Oyj käyttää aina tiukkoja turvallisuustoimia suojatakseen henkilötietojesi luottamuksellisuuden ja koskemattomuuden. Koko henkilötietokäytännön löydät osoitteesta: https://www.dna.fi/dnaturvapaketti-privacy-policy

TÄMÄ SOVELLUS KÄYTTÄÄ JÄRJESTELMÄNVALVOJAN OIKEUKSIA
Sovelluksen toiminta edellyttää laitteen järjestelmänvalvojan oikeuksia, joita DNA Oyj käyttää Google Play -käytäntöjen mukaisesti, loppukäyttäjän suostumuksella. Laitteen järjestelmänvalvojan oikeuksia tarvitaan Finder- ja Perhesäännöt-toimintoihin:

• Finder-toiminnon käyttämä etähälytys, -pyyhintä ja -paikannus
• Sovelluksen poiston estäminen ilman vanhemman lupaa
• Selauksen suojaus

TÄSSÄ SOVELLUKSESSA ON HELPPOKÄYTTÖPALVELUJA
Tässä sovelluksessa on helppokäyttöpalveluja. DNA Oyj käyttää vastaavia oikeuksia loppukäyttäjän aktivoimalla luvalla. Helppokäyttöpalveluja käytetään perhesäännöissä erityisesti seuraaviin:

• Vanhempi voi suojata lasta sopimattomalta verkkosisällöltä
• Vanhempi voi asettaa laitteiden ja sovellusten käyttörajoituksia lapselle. Helppokäyttöpalveluilla voi valvoa ja rajoittaa sovelluskäyttöä.

Improve nominee information